Tervetuloa opiskelemaan vesipelastuksen alkeita!

VESIPELASTUKSEN STARTTIKURSSIT JOENSUUSSA KESÄKUUSSA

Kurssi 1   12.-13.6. 2021  ja Kurssi 2   19.-20.6. 2021

Kursseilla harjoitellaan veneestä hyppyä ja uimista rantaan, esineen vientiä maalla ja vedessä, veneen noutoa sekä hukkuvan pelastusta. Kurssin jälkeen sinulla on mahdollisuus liittyä yhdistyksen jäseneksi ja jatkaa harrastusta kesän veperyhmissä.

KURSSIN HINTA 45e – RAJOITUS 8 KOIRAKKOA / KURSSI

Kursseille ovat tervetulleita kaiken rotuiset ja näköiset koirat. Pääsyvaatimuksena on kuitenkin koiran uimataito (30-50m) ja vähintään 15 kg painoraja. Koiran tulee olla ihmisystävällinen ja vähintään 6kk ikäinen. Kennelliiton vaatimat rokotukset tulee olla voimassa. Suosituksena on, että koira pitää esineiden kantamisesta.

ILMOITTAUTUMISET JA TIEDUSTELUT

koulutus @ jovekoirat.fi  6.6.2021 mennessä

Kerro ilmoittautumisessasi:  kummalle kurssille ilmoittaudut, nimesi ja puhelinnumerosi, koiran rotu, ikä ja kutsumanimi.