Treenioikeus on koirakolla, jolla on jäsenmaksu, treenimaksu ja talkoovelvoite suoritettuna.

Jäsenmaksun tulee olla joko vuosi- tai ainaisjäsenmaksu.

Talkoovelvoite

Jotta voit treenata koiraasi kesällä 2020, sinun tulee ansaita kaksi treenipaikkapistettä per koira talkoilemalla vepekokeissa kesällä 2019, tai talkoilemalla muussa hallituksen hyväksymässä tapahtumassa, esim. möllivepe tai Match show ajalla 1.5.2019 – 30.4.2020. Jos haluat treenata kahta koiraa, tarvitset neljä treenipaikkapistettä, kolmelle koiralle kuusi.
Tätä talkoovelvoitetta ei voi korvata rahalla. Huomaa kuitenkin, että talkoo mahdollisuuksia on lähinnä kesäkautena.

Treenimaksu

Voidakseen treenata yhtä koiraa, tulee henkilöllä olla maksettuna vuosi- tai ainaisjäsenmaksun lisäksi vuotuinen treenimaksu. Vuonna 2019 treenimaksun suuruus on 45 euroa.  Jos haluaa treenata useampaa koiraa, vuotuinen treenimaksu tulee erikseen jokaisesta koirasta. Esim. jos treenaa kolmea koiraa, maksaa kolminkertaisen treenimaksun. Yksissä treeneissä kerrallaan voi kuitenkin treenata enintään kahta koiraa.

Etuseteli

Henkilö voi tienata etuseteleitä, joita voi käyttää yhdistyksen järjestämiin maksullisiin tapahtumiin, kokeisiin tai vuotuiseen treenimaksuun. Yhden setelin voi ansaita hallituksen määrittämästä yhdistyksen hyväksi tehtävästä kahden tunnin työstä (esim. kouluttaminen). Jos haluaisit korvata etuseteleillä vaikka vuoden 2019 treenimaksun, tarvitsisit yhdeksän etuseteliä.