Liity jäseneksi

Joven jäsenenä pääset treenaamaan aktiivisesti pienryhmässä, jossa saat aina vertaistukea ja kokeneiden harrastajien apua harjoitteluun. Käytössäsi on asianmukaiset harrastusvälineet ja -paikat.

Jove järjestää vuosittain erilaisia maksullisia koulutuksia, joista useimpaan tarjoamme jäsenille edullisemman osallistumismaksun. Järjestämme myös virallisia vesipelastuskokeita ja joihinkin niistä jäsenillämme on etusija.

Vuoden 2019 jäsenmaksut ovat seuraavat:

JäsenyysHinta
Vuosijäsen30,00 € / vuosi
Kannatusjäsen10,00 € / vuosi
Ainaisjäsen150,00 €

Voidakseen treenata yhtä koiraa, tulee henkilöllä olla maksettuna vuosi- tai ainaisjäsenmaksu sekä vuotuinen treenimaksu. Jos haluaa treenata kolmea koiraa, vuotuinen treenimaksu tulee kolminkertaisena. Yhdellä treeni kerralla voi kuitenkin harjoituttaa vain kahta koiraa. Jos haluat säilyttää jäsenyytesi, mutta et tällä hetkellä treenaa, voit siirtyä kannatusjäseneksi.

Jäsenhakemus