JOVE RY:N KIERTOPALKINTO PARHAALLE VESIPELASTUSKOIRALLE

Yleistä

Kiertopalkinto on ikuisesti kiertävä ja se jaetaan saajalleen yhdistyksen vuosikokouksessa. Kiertopalkinto jaetaan ensimmäisen kerran vuoden 2011 koetulosten perusteella.

Osallistumisoikeus

Kilpailu on avoin kaikille Joensuun Seudun Vesipelastuskoirat ry:n jäsenille. Ainakin yksi koiran omistaja (myöh. henkilö) on JoVe ry:n jäsen kilpailuvuoden alusta lukien. Jos henkilö on liittynyt yhdistyksen jäseneksi kesken vuoden, otetaan huomioon vain ne tulokset jona aikana henkilö on ollut yhdistyksen jäsenenä. Koiran asuinpaikka on Pohjois-Karjala kilpailuvuoden alusta tai siitä hetkestä lukien, kun henkilö on liittynyt yhdistyksen jäseneksi.

Palkinnon jako

Kiertopalkinto jaetaan virallisissa vesipelastuskokeissa parhaiten menestyneelle koirakolle. Kaikki osallistumisoikeuden omaavat koirakot kilpailevat tasavertaisina kiertopalkinnosta riippumatta kilpailuluokasta (ALO, AVO, VOI sekä SM-koe ja pm-koe).

Kilpailussa otetaan huomioon enintään kolme parasta koetulosta (sisältää SM- ja pm-kokeet) ko. kalenterivuodelta. Lisäpisteitä saavat pm-kokeesta tulokseen saaneet ja SM-kokeesta osallistuneet.

Peruspisteet ALO AVO VOI
I-tulos 10 p. 14 p. 18 p.
II-tulos 6 p. 8 p. 10 p.
III-tulos 4 p. 6 p. 8 p.

Lisäpisteet:

PM-koe; 1. sija: 3 p, 2. sija: 2p, 3. sija: 1p

SM-koe; 1. sija: 14p 2. sija: 13p 3. sija: 12p 4. sija: 11p 5. sija: 10p 6. sija: 9p SM-koe 7. sija: 8p 8. sija: 7p 9. sija: 6p 10. sija: 5p 11. sija: 4p 12. sija: 3 13. sija: 2p 14. sija: 1p

Valioitumiseen oikeuttavasta tuloksesta 10p

Eniten pisteitä kerännyt koirakko voittaa kiertopalkinnon vuodeksi omakseen. Jos kaksi tai useampi koira päätyy tasapisteisiin, on voittaja se koira, jonka koetulokset ovat ylemmästä luokasta. Sen jälkeen ratkaisevat ensin ykköstulosten yhteenlaskettu osasuoritusten pistemäärä, sitten kakkostulosten jne..

Tulokset on ilmoitettava yhdistyksen sihteerille joulukuun loppuun mennessä hakulomakkeella. Kilpailijoiden on myös säilytettävä arvostelulomakkeet, joista on pyydettäessä toimitettava jäljennökset yhdistyksen käyttöön mikäli sijoitukset/pisteet eivät muutoin selviä.

Yhdistys kaiverruttaa kiertopalkintoon vuosiluvun sekä koiran virallisen nimen. Kiertopalkinnon haltija on velvollinen säilyttämään sitä huolellisesti ja sitoutuu korvaamaan sille aiheuttamansa vahingon tai sen katoamisen. Lisäksi palkinnon saaja vastaa palkinnon toimittamisesta seuraavan vuoden vuosikokoukseen edelleen jaettavaksi.

Kiertopalkinnon voittajalle jää muistoksi pienoispokaali, joka jaetaan yhdistyksen vuosikokouksessa varsinaisen kiertopalkinnon kanssa. Kiertopalkinnon mukana kiertää kansio, johon jokainen palkinnon haltija laittaa vuosittain koiransa kuvan ja liittää mukaan seuraavat tiedot: vuosiluku, koiran virallinen nimi, kutsumanimi, mahdolliset tittelit ja syntymäaika sekä omistajan ja ohjaajan nimi ja kotipaikkakunta. Kiertopalkinnon haltija on vastuussa kansiosta samoin kuin kiertopalkinnostakin.

Sääntömuutos

Sääntömuutosoikeus on yhdistyksen hallituksella.

Vuoden vepekoira -hakemus