Vepekoe 23.8.2020 Kontiolahti

Päivä/aika
Päivä(t) - 23.08.2020
All Day

Lisää kalenteriin:

Kategoriat

Tapahtumalle on netti-ilmoittautuminen.

Ilmoittautumislomake

Tervetuloa vesipelastuskokeeseen!

Koe pidetään Kontiolahden Kaunislahdessa

Järjestäjänä Joensuun seudun vesipelastuskoirat ry

Tapahtuman tyyppi yleinen

Luokat SOVE, ALO, AVO, VOI

Max 14 koiraa

Ylituomarina JAN SIMOLIN ja palkintotuomarina JUHA SONNINEN

Kokeeseen on sähköinen ilmoittautuminen yhdistyksen nettisivuilla olevan lomakkeen kautta. Osanottomaksu on 35€/koirakko.

Jäsenten ilmoittautuminen 1.8. klo 18- 8.8. klo 18. Muut 8.8.klo 18- 12.8. klo 18. Aiemmin tulleita ilmoittautumisia ei huomioida. Ethän maksa koetta ennen kuin ilmoittautumisesi on hyväksytty.

 

Rannan läheisyydessä on mökki, jossa on mahdollisuus yöpymiseen. Myös koirat ovat tervetulleita
huoneisiin. Huoneen hinta on 20 €/vrk. Huoneissa on jääkaappi ja keittomahdollisuus (omat liinavaatteet mukaan). Lisäksi alueella on telttapaikkoja, jotka ovat maksuttomia. Asuntoautopaikan hinta on 10 €. Majoituksen voi varata etukäteen vastaavalta koetoimitsijalta ja maksaa yhdistyksen tilille käyttäen viitettä 50063. Yhdistyksen tilinumero FI 75 1040 3000 3484 03.

Molempina päivinä on mahdollisuus lämpimään ruokailuun. Ruokailun hinta on 6 €/henkilö. Ruokailu tulee varata etukäteen ja maksetaan yhdistyksen tilille käyttäen viitenumeroa 50050

Koepaikalla on lisäksi kanttiini, josta ohjaajat sekä sankat kannustusjoukot voivat ostaa kahvia ja pikkupurtavaa, joten varaathan mukaasi pientä rahaa.

 

Kokeen vastaavana koetoimitsijana toimii Jonna Nygren (jonna.annika.nygren@gmail.com)
Ilmoittautumiset

Ilmoittautuminen ei ole avoinna.

Tapahtumaan ilmoittautuminen ei ole avoinna. Tarkista ilmoittautumisajat tapahtuman kuvauksesta. Voit yrittää ladata tämän sivun uudestaan, mikäli ilmoittautumisen pitäisi olla avautunut.